Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer in de omgeving van Hengelo door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi Black Cab. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Hengelo? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat. Onze getrainde chauffeurs en comfortabele wagens zijn uitermate geschikt voor veilig schoolvervoer in de wijde omgeving van Hengelo.

✓ 24/7 service, dag en nacht

✓ Vervoer naar alle gewenste bestemmingen

✓ Op rekening rijden voor zakelijk vervoer

Taxi

Vervoer
3
15
 • Starttarief € 3,15
 • Per km € 2,35
 • Per minuut € 0,35
 • 4 Personen
 • 4 Koffers

Taxibus

Vervoer
6
45
 • Starttarief € 6,45
 • Per km € 2,95
 • Per minuut € 0,35
 • 8 Personen
 • 8 Koffers

VIP

Vervoer
3
15
 • Starttarief € 3,15
 • Per km € 2.35
 • Per minuut € 0,35
 • 4 of 8 Personen
 • 4 of 8 Koffers

Waarom wij de beste keuze zijn voor schoolvervoer in de buurt van Hengelo

Dagelijks vervoeren wij kinderen veilig van huis naar school en weer terug. Dankzij onze vakkundige inzet is Taxi Black Cab uitgegroeid tot een van de grootste namen in het schoolvervoer in de omgeving van Hengelo. Onze chauffeurs weten dan ook als geen ander hoe schoolvervoer werkt. Ze zijn namelijk niet alleen getraind in veilig autorijden, ze weten ook precies hoe ze om moeten gaan met kinderen. Dit geldt ook voor schoolvervoer voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Wij vervoeren uw kind(eren) op een veilige manier

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw kinderen op een veilige manier naar school vervoerd worden. Daarom houden onze chauffeurs zich aan strenge regels die wij indien gewenst met de ouders afspreken. Zo zorgen wij er standaard voor dat onze chauffeurs uw kinderen op één adres ophalen en weer terugbrengen, en dat kinderen altijd aan de veilige kant van de weg in- en uitstappen. Natuurlijk houden wij er ook rekening mee dat kinderen te allen tijde hun gordel dragen en helpen wij bij het in- en uitstappen, om er zeker van te zijn dat uw kind(eren) veilig zitten. Wanneer onze chauffeurs uitstappen om uw kind te helpen zullen ze altijd de sleutel uit de wagen halen om ongelukken te voorkomen.

Profiteer van efficiënt schoolvervoer

Niets is zo vervelend als lang wachten op het schoolplein voordat het vervoer naar huis er is. Daarom zorgen wij van Taxi Black Cab ervoor dat uw kind nooit lang staat te wachten. In bijna alle gevallen staan wij direct klaar met onze taxi zodra uw kind uit school komt en zullen wij nooit later dan 10 minuten na schooltijd uw kind op komen halen. Daarnaast werken wij met een vast aantal chauffeurs, zodat uw kinderen een vertrouwd aanspreekpunt hebben. Mocht de vaste chauffeur ziek zijn, dan communiceren wij dit tijdig met u zodat uw kind hierop voorbereid is.

Laat uw kind op de beste manier naar school brengen

Zoals net genoemd willen wij er voor zorgen dat uw kind op de beste manier naar school gebracht wordt. Heeft u of uw kind speciale wensen waar wij rekening mee moeten houden? Dan hebben we graag persoonlijk contact met u zodat we er samen voor zorgen dat uw kind een taxi naar school in Hengelo, of bijvoorbeeld Borne of Haaksbergen,op maat kan krijgen. Heeft uw kind voor een langere periode schoolvervoer van ons taxibedrijf in Hengelo nodig? Dan worden wij graag uw vaste vervoerder. Daarom kunt u een offerte aanvragen om op iedere rit een vaste korting te krijgen. Het aanvragen van een offerte is ook ideaal als u werkt voor een gemeente en het schoolvervoer in uw gemeente regelt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 074 – 82 00 242. Verder kunt u e-mailen naar info@taxiblackcab.nl.

1
Jaren ervaring
1
Vaste klanten
1
Ritten per jaar