• info@taxiblackcab.nl

  • 074-8200242
    0031611114140

goedkoop, snel en betrouwbaar

Taxi deurningen

Advanced Technology
Healthcare Solutions
24/7 Availability
puctual

Taxi in Deurningen

Taxi nodig in Deurningen? Welkom bij Taxi Deurningen. Hier boekt u eenvoudig een luxe taxi en bent u verzekerd van een zeer comfortabele rit, waar uw bestemming ook is. Taxi Deurningen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vervoeren van haar klanten naar welke bestemming ze maar willen in Deurningen, Hengelo, Almelo en door heel Nederland. Wij halen u overal op en zetten u veilig af op de gewenste bestemming. U kunt in Deurningen eenvoudig een taxi bestellen zoals u dat wilt

waarom kiezen voor Taxi Deurningen

Taxi Deurningen is er trots op de meest betrouwbare en betrouwbare taxi van Deurningen te zijn, als u ons belt vertellen wij u precies uw wachttijd. TaxiDeurningen is wat dat betreft een Dienst waarbij u er zeker van kunt zijn dat de taxi op de aangegeven tijd zal verschijnen. Als we om welke reden dan ook vertraging oplopen, nemen we onmiddellijk contact met u op. Taxi Deurningen is uw Betrouwbare Taxi Service in Deurningen. De chauffeurs van Taxi Deurningen gebruiken de meter. onze chauffeurs zullen er altijd voor zorgen dat ze de kortste routes naar uw bestemming kiezen en ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt, en hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u met taxi Deurningen een prettige, comfortabele rit en zeer goedkope prijzen heeft. Neem bij twijfel of klachten contact op met TaxiDeurningen, dan zorgen wij dat je blij en tevreden bent

Taxi Deurningen Zakelijk

Eén van Taxi Deurningen Services komt tegemoet aan de wensen van ondernemers die behoefte hebben aan een betrouwbare en representatieve Taxi Service in Deurningen voor hun klanten en medewerkers. Wij zijn een gespecialiseerde taxiservice in Deurningen die aan bedrijven wordt gepresenteerd als de meest betrouwbare taxiservice Deurningen. Bel Taxi Deurningen op : +31 611114041 voor meer informatie.

Taxi Deurningen Groepsvervoer

Bij Taxi Deurningen hebben wij op korte termijn busjes tot 8 personen voor u klaar staan. Wij rijden luxe nieuwe busjes waarin u zich de hele reis uiterst comfortabel zult voelen. De busjes staan 24 uur, 7 dagen per week klaar om u te vervoeren. Bel Taxi Deurningen: +31611114041 om uw rit te boeken of voor een andere vraag

Taxi Deurningen VIP Transport

Taxi Deurningen is dé specialist op het gebied van VIP vervoer. Onze luxe uitgeruste vloot is zeer geschikt voor stijlvol en comfortabel reizen. Niet alleen voor korte afstanden, maar ook als je door Nederland of Europa wilt toeren. De vriendelijke chauffeurs van Taxi Deurningen voorzien u altijd van VIP vervoer dat volledig aan uw wensen voldoet. Taxi Deurningen kan passend directievervoer of ander luxe zakelijk vervoer verzorgen. Hierbij kunt u denken aan vervoer van of naar evenementen, zakelijke bijeenkomsten of andere belangrijke bijeenkomsten waarbij aangepast taxivervoer gewenst is. Taxi Deurningen is ook gespecialiseerd in het verzorgen van diverse vormen van VIP, en zakelijk vervoer. Het VIP vervoer van Taxi Deurningen is inzetbaar en overal beschikbaar. Korte ritten regelen wij graag voor u, maar u kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide diensten als u nationaal of zelfs internationaal wilt toeren. Uiteraard kunt u rekenen op gunstige en transparante prijsafspraken. Taxi Deurningen is dan ook graag uw professionele vervoerder voor alle vormen van VIP vervoer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u een taxi bestellen in Deurningen

Een goedkope taxi bestellen in Deurningen kan op verschillende manieren. Telefonisch: u kunt ons bellen op (074-8200241) om een taxi te bestellen in Deurningen. Wij zijn beschikbaar voor het boeken van taxiritten, maar ook voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt in Hengelo altijd en overal een taxi boeken; U kunt 24/7 een taxi bestellen. Als u ervoor kiest om een taxi in Deurningen Online te bestellen op onze website taxi Deurningen vindt u een standaard bestelformulier, het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en op te sturen naar taxi Deurningen, en uw taxi staat voor u klaar locatie binnen enkele minuten op het tijdstip van uw keuze, u kunt dag en nacht een taxi bestellen. WhatsApp: u kunt Taxi Deurningen ook bellen via onze whatsapp Nr: 031 611114140.

ONZE DIENSTEN

Wij staan 24/7 voor u klaar om u maximaal van dienst te zijn. Taxi Deurningen rijdt met luxe ruime en comfortabele sedans, stationwagons en busjes. Onze sedans en stationwagens bieden plaats aan maximaal vier personen en bestelwagens tot zeven personen.


DIENSTEN

Taxi Deurningen

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi Hengelo

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Deurningen Blackcab beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo Blackcab
Asset 1 4

Bel Taxi Deurningen Blackcab

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?