• info@taxiblackcab.nl

  • 074-8200242
    0031611114140

TAXI HENGELO NAAR LUCKY RIJSSEN

Home > Schiphol > Taxi Hengelo Naar Lucky Rijssen

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

Taxi naar en van Lucky in Rijssen

Als u met een groep naar uitgaansgelegenheid Lucky in Rijssen wilt, biedt Taxi Hengelo Blackcab de perfecte oplossing. U blijft gegarandeerd samen, van vertrek tot thuiskomst. Onze luxe taxibusjes, met plaats voor maximaal 8 personen, zorgen ervoor dat u en uw groep snel en veilig op uw bestemming aankomen, of het nu gaat om een familie-uitje, een kinderfeestje, of een bedrijfsuitje. We staan dag en nacht voor u klaar, zowel in Rijssen als daarbuiten.

Vervoer voor Groepen van en naar Lucky in Rijssen

Kiezen voor het groepsvervoer van Taxi Hengelo Blackcab naar Lucky in Rijssen betekent kiezen voor:

Chauffeurs met veel ervaring en een RTX-certificering Comfortabele, luxe taxibusjes voorzien van airconditioning Een service die altijd beschikbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week De garantie dat we altijd op tijd zijn op de afgesproken plek Diverse betaalmogelijkheden zoals pin, creditcard, Mastercard, Visa en American Express Vervoer naar diverse locaties Zoekt u groepsvervoer naar andere uitgaansplekken in de omgeving, zoals Dieka in Markelo of Lucky in Rijssen? Onze luxe taxibus staat voor u klaar om u comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Onze chauffeurs zijn deskundig en betrouwbaar, kennen de routes goed en brengen u snel naar waar u moet zijn.

Wat je krijgt bij taxi Hengelo Lucky Rijssen

Scherpe tarieven
Professionele chauffeur
Goede Klantenservice
Comfortabel

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod in groepsvervoer of een van onze andere diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen. Wacht niet langer en bel ons vandaag nog. Voor meer informatie over groepsvervoer bij Taxi Hengelo Blackcab kunt u bellen naar 074 8200242.

Waarom kiezen voor Taxi Hengelon blackcab naar Lucky Rijssen

Asset 3 4

VASTE PRIJS VOORAF

VEILIG EN OP TIJD

PROFESSIONELE CHAUFFEURS

VEILIG EN OP TIJD

1.

GOEDKOOP

Betaalbare taxitarieven met vaste prijzen voor lange afstanden en luchthavenritten. Geniet van voordelig reizen zonder in te leveren op kwaliteit of comfort

2.

BOEK ONLINE BEL OF PERSOONLIJK

Flexibele boekingsopties - online, per telefoon of via WhatsApp. Maak uw taxi-reservering moeiteloos en gemakkelijk. Altijd klaar om aan uw reisbehoeften te voldoen."

3.

SNEL

Snelheid en veiligheid staan bij elke rit voorop. Bereik uw bestemming snel zonder in te boeten aan veiligheid. Snel, betrouwbaar en altijd met de veiligheid van de passagier voorop

4.

BETAAL CONTANT OF MET CREDITCARD

Flexibele betaalopties voor elke reiziger. Accepteert alle creditcards en contante betalingen. Zorgt voor een probleemloze reis van begin tot eind.

Taxi Hengelo Blackcab naar Lucky Rijssen

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi2 2022 12 16 01 18 56 utc

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

Taxibusje

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo Lucky in Rijssen beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo
Asset 1 4

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?