Taxi BRUINS SAASVELD

Home > Schiphol > Taxi Hengelo Bruins Saasveld

Advanced Technology
Healthcare Solutions
24/7 Availability
puctual

Taxi Bruins Saasveld Uw Betrouwbare Vervoerspartner

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi naar Bruins Saasveld? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden luxe en comfortabele ritten zonder nachttarieven. Onze taxi’s zijn ruim en luxueus, perfect voor een comfortabele rit naar en van Bruins Saasveld.

Vaste Prijzen en Aantrekkelijke Kortingen

Bij Taxi Bruins Saasveld hanteren we vaste prijzen voor al onze ritten. Bovendien bieden we aantrekkelijke kortingen voor de terugreis naar Hengelo. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Taxi Bruins Saasveld Diverse Betaalmogelijkheden voor Uw Gemak

Of u nu contant wilt betalen, met kaart of via online betaalmethoden zoals iDeal en PayPal, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze chauffeurs zijn uitgerust met moderne betaalapparatuur voor uw gemak.

Taxi Bruins Saasveld Groepsvervoer naar Populaire Uitgaansgelegenheden

Zoekt u groepsvervoer naar populaire uitgaansgelegenheden zoals Dieka Markelo of Lucky Rijssen? Onze luxe taxibus staat voor u klaar. Onze deskundige en betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat u en uw gezelschap veilig en comfortabel op uw bestemming aankomen.

Snel en Eenvoudig Online Reserveren

Met ons online boekingssysteem kunt u snel en eenvoudig uw taxi naar Bruins Saasveld reserveren. U ziet direct wat de rit gaat kosten en kunt eventueel extra locaties toevoegen. Ook de terugreis is in een handomdraai geregeld. En met onze 24/7 service kunt u altijd op ons rekenen.

Professionele Chauffeurs voor een Veilige Rit

Onze chauffeurs zijn niet alleen deskundig en betrouwbaar, maar ook vriendelijk en servicegericht. Ze kennen de routes in en rond Hengelo als hun broekzak en zorgen ervoor dat u vlot en veilig op uw bestemming aankomt.

Taxi Bruins Saasveld Altijd tot Uw Dienst

Of u nu een avondje uit gaat naar Bruins Saasveld, een bezoek brengt aan Dieka Markelo of Lucky Rijssen, Taxi Bruins Saasveld staat altijd voor u klaar. Met onze luxe taxi’s, professionele chauffeurs en aantrekkelijke tarieven bent u verzekerd van een prettige rit. Reserveer nu en ervaar het zelf!


Taxi Bruins Saasveld

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi Hengelo

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Bruins Saasveld beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo Blackcab
Asset 1 4

Bel Taxi Bruins Saasveld

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?