TAXI HENGELO VIP VERVOER

Home > Schiphol > Taxi Hengelo VIP vervoer

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

VIP TAXI HENGELO BLACKCAB

Onze VIP-klanten genieten bij Taxi Hengelo Blackcab Vip Services van totale veiligheid, comfort, discretie en volledige vertrouwelijkheid, met een keuze uit luxe auto’s en professionele chauffeurs.

Zodra u arriveert bij onze service, bent u verzekerd van veiligheid. Onze chauffeurs, altijd onberispelijk gekleed, zorgen voor een uitstekende indruk bij u en uw relaties.

Wij garanderen altijd tijdigheid: onze chauffeur is ten minste 15 minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig. Uw comfort tijdens de reis is onze zorg, en wij verzorgen alles wat nodig is. Veilig rijden naar uw bestemming is gegarandeerd, met gebruik van de efficiëntste routes. Onze behandeling is altijd gericht op VIP-ervaring.

In ons wagenpark bevinden zich:

  • Mercedes E300 (maximaal 4 passagiers)
  • Mercedes EQV 300 voor groepsvervoer (maximaal 7 passagiers).

Al onze auto’s zijn allrisk verzekerd en worden bestuurd door ervaren chauffeurs. Zij zijn goed opgeleid, vakkundig en geïnformeerd over de details van uw reis.

Onze auto’s zijn hoogwaardige zwarte modellen, elk voorzien van een scala aan extra opties. Elk voertuig biedt plaats aan maximaal vier passagiers, met ruimte voor twee standaard koffers en tot 5 stuks handbagage.

Zoekt u passend en comfortabel VIP-vervoer voor belangrijke gasten? Met Taxi Blackcab Hengelo vervoeren wij VIP’s comfortabel en stijlvol. Onze chauffeurs, correct gekleed, waarborgen discretie. Ideaal voor het maken van indruk op zakelijke relaties of om speciale gelegenheden exclusief te maken.

VIP Chauffeur

De VIP-chauffeurs van Taxi Blackcab Hengelo zijn altijd correct gekleed en bieden alle services die u verwacht bij VIP-vervoer. Zij begeleiden u van en naar de auto en voorzien u van een paraplu bij regen. Onze chauffeurs, gecertificeerd, zorgen voor een ontspannen rit.

Wat je krijgt bij taxi Hengelo Blackcab VIP sevice

Scherpe tarieven
Professionele chauffeur
Goede Klantenservice
Comfortabel

VIP-vervoer Reserveren

Om een VIP-taxi te reserveren, belt u ons direct op 074-8200242 of vult u het reserveringsformulier in. U kunt ook direct een taxi voor de terugreis reserveren. Betaling is mogelijk bij de chauffeur, contant of via pin of creditcard.

Vervoersplannen voor Bedrijven

Voor deskundig zakelijk vervoer bent u bij Taxi Hengelo Blackcab aan het juiste adres. Wij maken vervoersplannen voor diverse bedrijven en instellingen, waarbij wij de gehele organisatie, planning en uitvoering verzorgen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten.

Een digitale factuur is op aanvraag beschikbaar.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Vip vervoer van taxi blackcab

Asset 3 4

VASTE PRIJS VOORAF

VEILIG EN OP TIJD

PROFESSIONELE CHAUFFEURS

SNELLE TAXI

Heeft u nog vragen?

Voor informatie over onze Vip en zakelijke vervoersmogelijkheden, kunt u altijd bij ons terecht. Ons vriendelijk personeel beantwoordt graag al uw vragen. Neem dus gerust contact met ons op via 074 8200242 voor meer informatie over groepsvervoer bij Taxi Hengelo Blackcab

1.

GOEDKOOP

Betaalbare taxitarieven met vaste prijzen voor lange afstanden en luchthavenritten. Geniet van voordelig reizen zonder in te leveren op kwaliteit of comfort

2.

BOEK ONLINE BEL OF PERSOONLIJK

Flexibele boekingsopties - online, per telefoon of via WhatsApp. Maak uw taxi-reservering moeiteloos en gemakkelijk. Altijd klaar om aan uw reisbehoeften te voldoen."

3.

SNEL

Snelheid en veiligheid staan bij elke rit voorop. Bereik uw bestemming snel zonder in te boeten aan veiligheid. Snel, betrouwbaar en altijd met de veiligheid van de passagier voorop

4.

BETAAL CONTANT OF MET CREDITCARD

Flexibele betaalopties voor elke reiziger. Accepteert alle creditcards en contante betalingen. Zorgt voor een probleemloze reis van begin tot eind.

Taxi Hengelo Vip vervoer beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo
Asset 1 4

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?