• info@taxiblackcab.nl

  • 074-8200242
    0031611114140

TAXI HENGELO ZAKELIJK VERVOER

Home > Schiphol > Taxi Hengelo Zakelijk vervoer

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

Taxi Hengelo Blackcab: Zakelijk Vervoer met Talrijke Voordelen

Bij Blackcab Taxi Hengelo bieden wij een geavanceerd wagenpark aan, bestaande uit voertuigen die zowel luxe als representatief zijn. Dit garandeert u een reis die zowel comfortabel als onbezorgd is. Onze zakelijke taxiservice zorgt ervoor dat u bij al uw zakelijke ontmoetingen een uitstekende indruk achterlaat. Alles wordt door ons minutieus geregeld.

Voor Elke Gelegenheid Zakelijk Vervoer

Als het gaat om het ophalen van een zakelijke partner of relatie vanaf Schiphol met onze business taxi, bieden wij een chauffeur aan die vaardig is in de Engelse taal.

Onze chauffeurs zijn altijd keurig gekleed, wat bijdraagt aan het maken van een sterke professionele indruk bij uw zakelijke contacten.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in langdurig zakelijk vervoer, biedt Blackcab Taxi Hengelo de optie om dit voor een specifieke periode vast te leggen. Langdurig gebruik van onze business taxi, zoals tijdens een congres, behoort ook tot de mogelijkheden.

Taxi Beschikbaar voor Alle Gelegenheden

Blackcab Taxi biedt de optie om een taxi te boeken voor welke gelegenheid dan ook. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, een meeting, een reis naar Amsterdam of een andere locatie, wij staan voor u klaar. Onze taxi’s zijn ook ideaal voor VIP-vervoer en we beschikken over busjes voor groepen tot 16 personen. Dankzij de ruime en luxueuze zitplaatsen in onze taxi’s, kunt u rustig werken of ontspannen tijdens uw rit.

Wat je krijgt bij taxi Hengelo Blackcab zakelijk vervoer

Scherpe tarieven
Professionele chauffeur
Goede Klantenservice
Comfortabel

Eenvoudig Online Uw Zakelijke Taxi Reserveren

Heeft u behoefte aan een zakelijke taxi voor een afspraak of een rit naar Schiphol? Reserveer uw zakelijk vervoer gemakkelijk via onze website of neem telefonisch contact met ons op via 07 8200242. Wij zijn dag en nacht beschikbaar voor het boeken van uw zakelijke taxi.

Voor het ophalen van Engelssprekende klanten, raden wij aan dit tijdens de reservering te vermelden. Wij zorgen dan voor een chauffeur die vloeiend Engels spreekt.

Uiteraard kunnen we u ook vervoeren naar Schiphol en andere luchthavens en u ophalen na uw zakenreis.

We bieden vervoer aan naar/vanaf de volgende locaties:

– Schiphol Airport
– Amsterdam
– Den Haag
– Rotterdam
– Eindhoven
– Düsseldorf luchthaven
– Keulen
– Brussel

Andere locaties? Vraag naar de mogelijkheden. Wat is er beter dan uw zakenreis te starten met een ophaalservice in een luxe taxi, die u op tijd en ontspannen naar de luchthaven brengt? Taxi Hengelo staat ook klaar voor u na landing. Eventuele vertragingen? Geen zorgen, we volgen de actuele aankomsttijden om u op tijd op te halen.

Werk Afmaken Tijdens de Rit

Onze vloot bestaat uit auto’s die zowel comfortabel als representatief zijn, wat zorgt voor een aangename reiservaring. Dit stelt u in staat om rustig te werken of u voor te bereiden op uw afspraak.

Kies voor Taxi Heneglo Blackcab voor betrouwbaar en comfortabel zakelijk vervoer. In Hengelo, een stad met een uitgebreid taxiaanbod, onderscheiden wij ons door onze klantgerichte service. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij behandelen elke klant als koning.

Waarom kiezen zakelijk vervoer van taxi blackcab

Asset 3 4

VASTE PRIJS VOORAF

VEILIG EN OP TIJD

PROFESSIONELE CHAUFFEURS

SNELLE TAXI

Zakelijk Vervoer Perfect Geregeld

In de wereld van taxivervoer zijn er vele prijsklassen, maar wij zijn trots te kunnen zeggen dat we een van de meest betaalbare aanbieders zijn, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Wij zijn stipt en zorgen dat u altijd op tijd bent voor uw afspraken.

Ons zakelijk vervoer is betrouwbaar

Taxi Blackcab zakelijk vervoer Vaste prijzen en tarieven

Van Naar Person auto Bus
Hengelo Schiphol €299 €299
Hengelo Düsseldorf €269 €269
Hengelo Osnabrück €249 €249
Hengelo Rheine €99 €99
Hengelo Bad Bentheim €88 €88
Hengelo Index Schüttorf €89 €89
Hengelo Deventer €99 €109
Hengelo Groningen €249 €249
Hengelo Den Haag €289 €289
1.

GOEDKOOP

Betaalbare taxitarieven met vaste prijzen voor lange afstanden en luchthavenritten. Geniet van voordelig reizen zonder in te leveren op kwaliteit of comfort

2.

BOEK ONLINE BEL OF PERSOONLIJK

Flexibele boekingsopties - online, per telefoon of via WhatsApp. Maak uw taxi-reservering moeiteloos en gemakkelijk. Altijd klaar om aan uw reisbehoeften te voldoen."

3.

SNEL

Snelheid en veiligheid staan bij elke rit voorop. Bereik uw bestemming snel zonder in te boeten aan veiligheid. Snel, betrouwbaar en altijd met de veiligheid van de passagier voorop

4.

BETAAL CONTANT OF MET CREDITCARD

Flexibele betaalopties voor elke reiziger. Accepteert alle creditcards en contante betalingen. Zorgt voor een probleemloze reis van begin tot eind.

Taxi Hengelo zakelijk vervoer beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo
Asset 1 4

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?