• info@taxiblackcab.nl

  • 074-8200242
    0031611114140

TAXI NORDHORN

Home > Schiphol > Taxi Nordhorn

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

Taxi in Nordhorn

Taxi nodig in Nordhorn? Welkom bij Taxi Nordhorn. Hier boekt u eenvoudig een luxe taxi en bent u verzekerd van een zeer comfortabele rit, waar uw bestemming ook is. Taxi Nordhorn heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vervoeren van haar klanten naar welke bestemming ze maar willen in Nordhorn, Hengelo, Almelo en door heel Nederland. Wij halen u overal op en zetten u veilig af op de gewenste bestemming. U kunt in Nordhorn eenvoudig een taxi bestellen zoals u dat wilt.

waarom kiezen voor Taxi Nordhorn

Taxi Nordhorn is er trots op de meest betrouwbare en betrouwbare taxi van Nordhorn te zijn, als u ons belt vertellen wij u precies uw wachttijd. TaxiNordhorn is wat dat betreft een Dienst waarbij u er zeker van kunt zijn dat de taxi op de aangegeven tijd zal verschijnen. Als we om welke reden dan ook vertraging oplopen, nemen we onmiddellijk contact met u op. Taxi Nordhorn is uw Betrouwbare Taxi Service in Nordhorn. De chauffeurs van Taxi Nordhorn gebruiken de meter. onze chauffeurs zullen er altijd voor zorgen dat ze de kortste routes naar uw bestemming kiezen en ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt, en hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u met taxi Nordhorn een prettige, comfortabele rit en zeer goedkope prijzen heeft. Neem bij twijfel of klachten contact op met TaxiNordhorn, dan zorgen wij dat je blij en tevreden bent.

Taxi Nordhorn Uw Betrouwbare Luchthavenvervoer

Op zoek naar snel en betrouwbaar luchthavenvervoer? Taxi Nordhorn is de keuze voor u. Met onze professionele chauffeurs en luxe Mercedes taxi’s zorgen wij ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt. Of u nu naar Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Groningen vliegt, wij staan 24/7 voor u klaar.

Onze diensten zijn niet alleen snel, maar ook erg goedkoop. Met vaste en concurrerende prijzen naar alle genoemde luchthavens weet u zeker dat u de beste deal krijgt. En als u van plan bent terug te keren, bieden wij aantrekkelijke kortingen op retourreizen.

Reist u met een groep? Geen probleem! Naast onze reguliere taxi’s bieden wij ook busjetaxi’s aan voor groepsvervoer. En voor gezinnen met kinderen hebben we kinderzitjes beschikbaar om de reis veilig en comfortabel te maken.

Online bestellen gaat eenvoudig en snel, maar reserveert u liever telefonisch, dan staan wij ook voor u klaar. Voor uw gemak accepteren wij contant geld en alle creditcardbetalingen. Dankzij onze stiptheid hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw vlucht mist. Bovendien helpen onze chauffeurs u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Taxi Nordhorn Zakelijk

Eén van Taxi Nordhorn Services komt tegemoet aan de wensen van ondernemers die behoefte hebben aan een betrouwbare en representatieve Taxi Service in Nordhorn voor hun klanten en medewerkers. Wij zijn een gespecialiseerde taxiservice in Nordhorn die aan bedrijven wordt gepresenteerd als de meest betrouwbare taxiservice Nordhorn. Bel Taxi Nordhorn op : +31 611114041 voor meer informatie.

Taxi Nordhorn Groepsvervoer

Bij Taxi Nordhorn hebben wij op korte termijn busjes tot 8 personen voor u klaar staan. Wij rijden luxe nieuwe busjes waarin u zich de hele reis uiterst comfortabel zult voelen. De busjes staan 24 uur, 7 dagen per week klaar om u te vervoeren. Bel Taxi Nordhorn: +31611114041 om uw rit te boeken of voor een andere vraag.

Taxi Nordhorn VIP Transport

Taxi Nordhorn is dé specialist op het gebied van VIP vervoer. Onze luxe uitgeruste vloot is zeer geschikt voor stijlvol en comfortabel reizen. Niet alleen voor korte afstanden, maar ook als je door Nederland of Europa wilt toeren. De vriendelijke chauffeurs van Taxi Nordhorn voorzien u altijd van VIP vervoer dat volledig aan uw wensen voldoet. Taxi Nordhorn kan passend directievervoer of ander luxe zakelijk vervoer verzorgen. Hierbij kunt u denken aan vervoer van of naar evenementen, zakelijke bijeenkomsten of andere belangrijke bijeenkomsten waarbij aangepast taxivervoer gewenst is. Taxi Nordhorn is ook gespecialiseerd in het verzorgen van diverse vormen van VIP, en zakelijk vervoer. Het VIP vervoer van Taxi Nordhorn is inzetbaar en overal beschikbaar. Korte ritten regelen wij graag voor u, maar u kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide diensten als u nationaal of zelfs internationaal wilt toeren. Uiteraard kunt u rekenen op gunstige en transparante prijsafspraken. Taxi Nordhorn is dan ook graag uw professionele vervoerder voor alle vormen van VIP vervoer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u een taxi bestellen in Nordhorn

Een goedkope taxi bestellen in Nordhorn kan op verschillende manieren. Telefonisch: u kunt ons bellen op (074-8200241) om een taxi te bestellen in Nordhorn. Wij zijn beschikbaar voor het boeken van taxiritten, maar ook voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt in Hengelo altijd en overal een taxi boeken; U kunt 24/7 een taxi bestellen. Als u ervoor kiest om een taxi in Nordhorn Online te bestellen op onze website taxi Nordhorn vindt u een standaard bestelformulier, het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en op te sturen naar taxi Nordhorn, en uw taxi staat voor u klaar locatie binnen enkele minuten op het tijdstip van uw keuze, u kunt dag en nacht een taxi bestellen. WhatsApp: u kunt Taxi Nordhorn ook bellen via onze whatsapp Nr: 031 611114140.

ONZE DIENSTEN

Wij staan 24/7 voor u klaar om u maximaal van dienst te zijn. Taxi Nordhorn rijdt met luxe ruime en comfortabele sedans, stationwagons en busjes. Onze sedans en stationwagens bieden plaats aan maximaal vier personen en bestelwagens tot zeven personen. Of u nu een rit nodig heeft voor een zakelijke bijeenkomst, een avondje uit in Nordhorn of vervoer naar een van de luchthavens, Taxi Nordhorn staat altijd voor u klaar. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig op uw bestemming aankomt. We streven ernaar om de beste taxiservice in Nordhorn te bieden, en we waarderen de feedback van onze klanten om onze diensten voortdurend te verbeteren. Als u vragen heeft of een taxi wilt reserveren, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om u te helpen en kijken ernaar uit om u te mogen vervoeren.


Taxi Nordhorn

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi Hengelo

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Nordhorn

Taxi Nordhorn beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo Blackcab
Asset 1 4

Bel Taxi Nordhorn

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?