TAXI HENGELO NAAR DIEKA

Home > Schiphol > Taxi Hengelo Naar Dieka

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

Taxi naar en van Dieka

Als u met een groep naar uitgaansgelegenheid Dieka wilt, biedt Taxi Hengelo Blackcab de perfecte oplossing. U blijft gegarandeerd samen, van vertrek tot thuiskomst. Onze luxe taxibusjes, met plaats voor maximaal 8 personen, zorgen ervoor dat u en uw groep snel en veilig op uw bestemming aankomen, of het nu gaat om een familie-uitje, een kinderfeestje, of een bedrijfsuitje. We staan dag en nacht voor u klaar

Vervoer voor Groepen van en naar Dieka

Kiezen voor het groepsvervoer van Taxi Hengelo Blackcab naar Dieka betekent kiezen voor:

Chauffeurs met veel ervaring en een RTX-certificering Comfortabele, luxe taxibusjes voorzien van airconditioning Een service die altijd beschikbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week De garantie dat we altijd op tijd zijn op de afgesproken plek Diverse betaalmogelijkheden zoals pin, creditcard, Mastercard, Visa en American Express Vervoer naar diverse locaties Zoekt u groepsvervoer naar andere uitgaansplekken in de omgeving, zoals Dieka ? Onze luxe taxibus staat voor u klaar om u comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Onze chauffeurs zijn deskundig en betrouwbaar, kennen de routes goed en brengen u snel naar waar u moet zijn

Wat je krijgt bij taxi Hengelo Dieka

Scherpe tarieven
Professionele chauffeur
Goede Klantenservice
Comfortabel

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod in groepsvervoer of een van onze andere diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen. Wacht niet langer en bel ons vandaag nog. Voor meer informatie over groepsvervoer bij Taxi Hengelo Blackcab kunt u bellen naar 074 8200242.

Taxi Hengelo Blackcab naar Dieka

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi2 2022 12 16 01 18 56 utc

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

Taxibusje

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo Dieka beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo
Asset 1 4

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?