Taxi Hengelo leerlingenvervoer

Home > Schiphol > Taxi Hengelo leerlingenvervoer

Vooraf een vaste prijs
Veilig van deur tot duer
24/7 services
altijd op tijd

Taxi van Hengelo naar Zak, bustaxi en groepsvervoer

Overweeg dan het groepsvervoer van Taxi Hengelo Blackcab. Wij hebben diverse taxi-opties en busjes beschikbaar voor groepen tot maar liefst 8 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een avondje uit in Zak in Uelsen, een bruiloft, een concert of een schoolreisje, bij ons ben je verzekerd van een aangename, snel en goedkoop rit.

Hoe reserveer je groepsvervoer bij Taxi Hengelo Blackcab naar Zak in Uelsen

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch eenvoudig je groepsvervoer boeken. Vermeld bij het boeken het aantal reizigers, eventuele bagage en de gewenste ophaal- en afleverlocaties.

We hebben diverse opties voor groepsvervoer. Afhankelijk van de grootte van je groep kun je kiezen voor een minibusje of een taxibusje. Al onze voertuigen zijn uitgerust met airco, comfortabele zitplaatsen en genoeg ruimte voor een prettige reis. En het beste? Het is zowel snel als goedkoop.

Onze ervaren chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. Ze zorgen ervoor dat je punctueel op je bestemming aankomt en assisteren indien nodig met de bagage.

Wat maakt het groepsvervoer van Taxi Hengelo Blackcab zo speciaal?

Comfort en snelheid: Met ons groepsvervoer ben je snel en comfortabel op je bestemming, zonder de stress van parkeren of navigeren.
Flexibiliteit: Wij zijn beschikbaar voor zowel korte als lange afstanden en kunnen op meerdere locaties stoppen.
Kostenefficiëntie: Ons groepsvervoer is niet alleen goedkoop, maar ook efficiënter dan het boeken van meerdere taxi’s of het gebruik van openbaar vervoer.
Veiligheid en betrouwbaarheid: Onze chauffeurs zijn deskundig en onze voertuigen worden regelmatig geïnspecteerd voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid.
Kortom, voor betrouwbaar en comfortabel groepsvervoer in en rond Uelsen, kies je voor Taxi Hengelo Blackcab. Neem contact met ons op voor reserveringen of eventuele vragen.

DIENSTEN

Taxi Hengelo

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi Hengelo

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo Blackcab
Asset 1 4

Bel Taxi Hengelo leerlingenvervoer

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?