Taxi Hengelo luchthavenvervoer

Home > Schiphol > Taxi Hengelo Luchthavenvervoer

Vooraf een vaste prijs

Veilig van deur tot duer

24/7 services

altijd op tijd

Taxi Hengelo Uw Betrouwbare Luchthavenvervoer

Op zoek naar snel en betrouwbaar luchthavenvervoer? Taxi Hengelo is de keuze voor u. Met onze professionele chauffeurs en luxe Mercedes taxi’s zorgen wij ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt. Of u nu naar Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Groningen vliegt, wij staan 24/7 voor u klaar.

Onze diensten zijn niet alleen snel, maar ook erg goedkoop. Met vaste en concurrerende prijzen naar alle genoemde luchthavens weet u zeker dat u de beste deal krijgt. En als u van plan bent terug te keren, bieden wij aantrekkelijke kortingen op retourreizen.

Reist u met een groep? Geen probleem! Naast onze reguliere taxi’s bieden wij ook busjetaxi’s aan voor groepsvervoer. En voor gezinnen met kinderen hebben we kinderzitjes beschikbaar om de reis veilig en comfortabel te maken.

Online bestellen gaat eenvoudig en snel, maar reserveert u liever telefonisch, dan staan wij ook voor u klaar. Voor uw gemak accepteren wij contant geld en alle creditcardbetalingen. Dankzij onze stiptheid hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw vlucht mist. Bovendien helpen onze chauffeurs u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Taxi Hengelo Zakelijk

Eén van Taxi Hengelo Services komt tegemoet aan de wensen van ondernemers die behoefte hebben aan een betrouwbare en representatieve Taxi Service in Hengelo voor hun klanten en medewerkers. Wij zijn een gespecialiseerde taxiservice in Hengelo die aan bedrijven wordt gepresenteerd als de meest betrouwbare taxiservice Hengelo. Bel Taxi Hengelo op : +31 611114041 voor meer informatie.

Taxi Hengelo Groepsvervoer

Bij Taxi Hengelo hebben wij op korte termijn busjes tot 8 personen voor u klaar staan. Wij rijden luxe nieuwe busjes waarin u zich de hele reis uiterst comfortabel zult voelen. De busjes staan 24 uur, 7 dagen per week klaar om u te vervoeren. Bel Taxi Hengelo: +31611114041 om uw rit te boeken of voor een andere vraag.

Taxi Hengelo VIP Transport

Taxi Hengelo is dé specialist op het gebied van VIP vervoer. Onze luxe uitgeruste vloot is zeer geschikt voor stijlvol en comfortabel reizen. Niet alleen voor korte afstanden, maar ook als je door Nederland of Europa wilt toeren. De vriendelijke chauffeurs van Taxi Hengelo voorzien u altijd van VIP vervoer dat volledig aan uw wensen voldoet. Taxi Hengelo kan passend directievervoer of ander luxe zakelijk vervoer verzorgen. Hierbij kunt u denken aan vervoer van of naar evenementen, zakelijke bijeenkomsten of andere belangrijke bijeenkomsten waarbij aangepast taxivervoer gewenst is. Taxi Hengelo is ook gespecialiseerd in het verzorgen van diverse vormen van VIP, en zakelijk vervoer. Het VIP vervoer van Taxi Hengelo is inzetbaar en overal beschikbaar. Korte ritten regelen wij graag voor u, maar u kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide diensten als u nationaal of zelfs internationaal wilt toeren. Uiteraard kunt u rekenen op gunstige en transparante prijsafspraken. Taxi Hengelo is dan ook graag uw professionele vervoerder voor alle vormen van VIP vervoer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Taxi Hengelo Luchthavenvervoer Vaste prijzen en tarieven

Van Naar Person auto Bus
Hengelo Schiphol €299 €299
Hengelo Düsseldorf €269 €269
Hengelo Osnabrück €249 €249
Hengelo Rheine €99 €99
Hengelo Bad Bentheim €88 €88
Hengelo Index Schüttorf €89 €89
Hengelo Deventer €99 €109
Hengelo Groningen €249 €249
Hengelo Den Haag €289 €289

Taxi Hengelo : Kies uw Taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi2 2022 12 16 01 18 56 utc

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo luchthavenvervoer

074-8200242

Taxi Hengelo beantwoordt graag uw vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?