• info@taxiblackcab.nl

  • 074-8200242
    0031611114140

goedkoop, snel en betrouwbaar

Taxi Hengelo Van Der Valk

Ongeëvenaarde Groepsvervoer Diensten

Taxi Hengelo groepsvervoer is meer dan alleen een taxiservice. Wij zijn een uitgebreide vervoersoplossing die klanttevredenheid, veiligheid en comfort voorop stelt. Ons wagenpark van ruime en comfortabele voertuigen is ontworpen om grote groepen te accommoderen, zodat iedereen samen reist, wat bijdraagt aan de plezier en kameraadschap van groepsuitjes.

Goedkoop en Snel

n lijn met onze toewijding aan het bieden van uitstekende diensten, bieden we concurrerende tarieven voor onze groepsvervoer diensten. Wij geloven in transparante prijzen, zonder verborgen kosten. Of u nu naar of van Hengelo station of een andere locatie reist, onze diensten zijn geprijsd om de beste waarde voor uw geld te bieden.

Taxi Hengelo
1.

GOEDKOOP

2.

BOEK ONLINE BEL OF PERSOONLIJK

3.

SNEL

4.

BETAAL CONTANT OF MET CREDITCARD

1 - 2 Dagen

Standard Rate

2 - 5 Dagen

10% Discount

6 - 10 Dagen

15% Discount

10 - 15 Dagen

20% Discount

Boven 15 Dagen

30% Discount

Gratis afzegging

Vaste prijzen

GPS op elke taxi

Professionele chauffeurs

Luchthaven taxi

groepsvervoer

Bruidsvervoer

privé chauffeur

Disco vervoer

Zakelijk vervoer

Ziekenhuis vervoer

Taxi Indeex

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Bel Taxi Hengelo Van Der Valk

074-8200242

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?