Taxi Services in Hengelo

Home > Schiphol > Taxi Services in Hengelo

Vooraf een vaste prijs
Veilig van deur tot duer
24/7 Service
Altijd op tijd

Taxi Hengelo Luchthavenvervoer

Schiphol Airport

Rotterdam The Hague Airport

Düsseldorf Airport

Maastricht Aachen Airport

Eindhoven Airport

Groningen Airport Eelde

Breda International Airport

Enschede Airport Twente

Groepsvervoer Taxi in Hengelo

Taxi Hengelo Zakelijk

Taxi Hengelo VIP Transport

Wilt u een taxi bestellen in Hengelo

Een goedkope taxi bestellen in Hengelo kan op verschillende manieren. Telefonisch: u kunt ons bellen op (074-8200241) om een taxi te bestellen in Hengelo. Wij zijn beschikbaar voor het boeken van taxiritten, maar ook voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt in Hengelo altijd en overal een taxi boeken; U kunt 24/7 een taxi bestellen. Als u ervoor kiest om een taxi in Hengelo Online te bestellen op onze website taxi Hengelo vindt u een standaard bestelformulier, het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en op te sturen naar taxi Hengelo, en uw taxi staat voor u klaar locatie binnen enkele minuten op het tijdstip van uw keuze, u kunt dag en nacht een taxi bestellen. WhatsApp: u kunt Taxi Hengelo ook bellen via onze whatsapp Nr: 031 611114140.

Taxi Hengelo Service

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi Hengelo

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo beantwoordt graag uw vragen

Taxi Hengelo Blackcab
Asset 1 4

Taxi Services in Hengelo

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?