taxi hengelo

goedkoop, snel en betrouwbaar

groep vervoer

24 uurs ondersteuning

Taxi Hengelo: Betrouwbare 24/7 taxiservice in Hengelo. Altijd beschikbaar voor snelle ophaalservice en toegewijde ondersteuning. Reis met vertrouwen, dag en nacht.

Luxe auto's

Taxi Hengelo: Ervaar luxe met ons premium wagenpark in Hengelo. Biedt eersteklas taxi's voor een onderscheidende rit. Superieur comfort en stijl, altijd tot uw dienst. Verhoog uw reis met ons.

Quality Assurance

Taxi Hengelo: Toegewijd aan kwaliteitsgarantie voor elke rit. Wij zorgen ervoor dat onze klanten een ongeëvenaarde service en veiligheid ervaren. Vertrouw op onze toewijding aan uitmuntendheid."

GPS

Taxi Hengelo: Elke taxi uitgerust met GPS voor nauwkeurige navigatie. Zorgt voor tijdige aankomsten en optimale routes. Reis met vertrouwen, wetende dat elke reis wordt gevolgd.

Taxi Hengelo Groepsvervoe

Als het gaat om groepsvervoer in Hengelo, staat Taxi Hengelo groepsvervoer bekend als een uitstekende keuze. Wij bieden een naadloze, snelle en betaalbare oplossing voor al uw groepsvervoer behoeften. Of u nu een familie-uitje, een bedrijfsevenement of een avondje uit met vrienden plant, onze service is afgestemd om ervoor te zorgen dat uw reis comfortabel, tijdig en probleemloos is.

Ongeëvenaarde Groepsvervoer Diensten

Taxi Hengelo groepsvervoer is meer dan alleen een taxiservice. Wij zijn een uitgebreide vervoersoplossing die klanttevredenheid, veiligheid en comfort voorop stelt. Ons wagenpark van ruime en comfortabele voertuigen is ontworpen om grote groepen te accommoderen, zodat iedereen samen reist, wat bijdraagt aan de plezier en kameraadschap van groepsuitjes.

Goedkoop en Snel

n lijn met onze toewijding aan het bieden van uitstekende diensten, bieden we concurrerende tarieven voor onze groepsvervoer diensten. Wij geloven in transparante prijzen, zonder verborgen kosten. Of u nu naar of van Hengelo station of een andere locatie reist, onze diensten zijn geprijsd om de beste waarde voor uw geld te bieden.              Wij begrijpen dat tijd essentieel is. Daarom zijn onze diensten niet alleen betaalbaar, maar ook snel. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt, zonder de typische stress van reizen. Onze ervaren chauffeurs zijn bekend met de beste routes in en rond Hengelo, wat zorgt voor een soepele en snelle reis.

BOEK ONLINE BEL OF PERSOONLIJK

BETAAL CONTANT OF MET CREDITCARD

DIENSTEN

Taxi Hengelo

kies uw taxi

taxi 2022 12 16 01 18 56 utc

Personenauto

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

taxi2 2022 12 16 01 18 56 utc

Privé chauffeur

Start tarief

€ 3.60

Per KM

€ 2.65

passagiers

4

64371 removebg preview

Taxibus

Start tarief

€ 7.33

Per KM

€ 3.34

passagiers

8

Taxi Hengelo Blackcab

Taxi Hengelo beantwoordt graag uw vragen

good looking business woman texting message while walking street scaled 1 2
Asset 1 4

Bel Taxi Hengelo Groepstaxi

074-8200242

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je de taxi van tevoren geboekt? In dat geval zal de taxi op het gewenste tijdstip bij je arriveren. Als je een taxi hebt besteld om zo snel mogelijk te komen, zal het ongeveer 10 minuten duren voordat de chauffeur er is. Tijdens abnormale weersomstandigheden, ‘s nachts, tijdens de spits en buiten de ring A10 kan het iets langer duren voordat je taxi arriveert.

Ja, dat is mogelijk. Op het bestelformulier,

Het hangt af van de ophaallocatie; we hebben op bepaalde plaatsen meer taxi’s beschikbaar dan op andere locaties. Maak gebruik van ons online bestelformulier om je taxi te reserveren. Op die manier krijg je direct een idee van de snelheid waarmee we je van dienst kunnen zijn!

In een normale taxi (sedan) mogen maximaal 4 passagiers mee. Reis je met meer personen? Dan kun je een Taxibusje bestellen 

Ja, het is mogelijk om een baby mee te nemen, op voorwaarde dat er minstens één volwassene bij is. We willen benadrukken dat een baby wettelijk gezien als een volwaardige persoon wordt beschouwd. Bovendien zijn al onze taxi’s en busjes uitgerust met babyzitjes. In een reguliere taxi kunnen er maximaal 4 personen meerijden, terwijl een taxibusje plaats biedt aan maximaal 8 personen.

In een taxibusje kunnen maximaal 8 personen meereizen. 

Ja, het is mogelijk om je rolstoel mee te nemen. Indien je tijdens de rit uit de rolstoel kunt stappen, raden wij aan om een taxibusje te bestellen. Op die manier kan je rolstoel eenvoudig worden meegenomen.

Open chat
Scan the code
Hallo daar :) hoe kunnen we je helpen ?